Livrarea si returul

Livrarea produselor pe teritoriul României se realizează prin curier rapid.

Preturile afișate pe site NU includ taxa de livrare .

Taxa de livrare prin curier depinde de adresa de livrare: localități care se afla in aria de acoperire națională a curierului –18 RON; localități care nu se afla in aria de acoperire națională a curierului – se va comunica după caz, prin email / telefonic.

Toate comenzile de peste 350 lei beneficiază de transport gratuit.

Deoarece ne dorim sa îți răsplătim fidelitatea, fiecare comanda pe care o vei plasa pe site, ce depășește 100 RON, va conține si o brățara cadou!

Pentru livrări internaționale plata se face in cont prin transfer bancar sau prin card bancar securizat. Livrările se fac prin curier extern sau Posta Romana cu o confirmare in prealabil. Pentru orice modificări sau solicitări speciale privind expedițiile internaționale va rugam sa ne contactați fie telefonic, email sau prin formularul de contact.

Termen livrare

Din momentul confirmării comenzii, finalizarea acesteia durează 1-14 zile.

Ulterior livrarea se realizează in 1-2 zile lucrătoare prin curier rapid.

Nu suntem răspunzători de eventualele întârzieri ce pot apărea in livrarea comenzilor, întrucât acest serviciu este internalizat.

Zilele de weekend si sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Nu suntem răspunzători de eventualele întârzieri ce pot apărea in livrarea comenzilor.

Politica de retur

Produsele achiziționate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul sa returneze produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu cu care s-a făcut expedierea. Produsele gravate, realizate la comanda, personalizate NU SE POT RETURNA conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10.

Produs personalizat înseamnă:

  • inele create la comandă la dimensiunea comandată de client
  • brățări create la comandă la dimensiunea comandată
  • lanțuri create la comandă de dimensiunea comandată
  • orice alt produs personalizat prin gravura.

Produsul personalizat la dimensiunea comandată se poate modifica, dar nu se poate returna. Pot fi aplicate prețuri suplimentare pentru dimensiuni mai mari decât cele comandate.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalaj original.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul pentru orice produs care nu îndeplinește condițiile de returnare întocmai, uzate fizic/zgâriat sau deteriorat.

In cazul coletelor returnate fără formular, restituirea sumelor datorate se va face după momentul completării si comunicării formularului de retur.

Contravaloarea produselor ,se va restitui, prin virament bancar in contul indicat, în maximum 15 zile lucrătoare.

Toate coletele returnate se vor trimite la adresa: str. Crișul repede 36, vila 32, Bragadiru, Ilfov cod poștal 077025, tel: 0726707029.

Formularul pe care trebuie sa îl completați când alegeți sa returnați o comanda, poate fi descărcat de aici ==> Formular retur Magic-Charms.ro